Отвратителна лъжа, свързана с наша легендарна певица, се появи в мрежата. Жива

...
Отвратителна лъжа, свързана с наша легендарна певица, се появи в мрежата. Жива
Коментари Харесай

Гнусен фейк погреба Стефка Берова! Реакцията на легендата

Отвратителна неистина, обвързвана с наша именита певица, се появи в мрежата. 

Жива съм, здрава съм, всичко е наред. Намирате ме в Рим и таман си приказваме с внучето. Вие сте може би третият човек, който ми се обажда да пита дали съм добре.
-->
Разбрах, че излязло във Facebook, че съм умряла. А най-тъжното е, че на тази " вест " са се хванали и сътрудници от естрадата. Ама по какъв начин може? ".

Така реагира огромната изпълнителка Стефка Берова, която живее в Рим, и през вчерашния ден за следващ път освен уебсайт, само че и действителни хора в мрежата я изкарват мъртва. " Не знам на кого това оказва помощ с нещо. Чудя се тези хора боязън от Бога нямат ли? Обикновено индивидът, който написа, че различен е починал, в живота на него му се случват отрицателни неща. Нали знаете: " Който копае гроб другиму, самичък пада в него ", добавя Стефка.

Изпълнителката на " Двете сини девятки " е безапелационна, че нито е получавала инфаркт, нито била на ръба, както се написа.

" Не съм зле, правилно е, че за годините си имам болежки като диабет да вземем за пример, само че го управлявам. Но знаете ли кое е даже комичното - когато бях тук за концерт, тъкмо сега, когато давах подписи и приказвах с хората в залата, бяха написали, че съм в незабавното и съм получила и инсулт.

Ама по какъв начин може? Поне да бяха ревизирали, че концерт имам и всичко е наред! Тъжна работа, доста съм огорчена от тази неприятна акция против мен. Не знам кой я е измислил и за какво, само че не е редно ", споделя Берова, написа България през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР